Najave

NE POSUSTAJEMO, NE ODUSTAJEMO

NE POSUSTAJEMO, NE ODUSTAJEMO

Nakon bendova Bolesna Štenad i Vrane Kamene, predstavljamo Vam bend iz Lukavca, Jack the Ripper, koji često upadaju u delirijum, koriste visoki napon i praše hladnokrvno.

Kako biste u 3 rečenice najbolje opisali vaš bend, i na taj način promovisali sebe kao goste Rastok Festa?

Svojim zvukom sve govorimo o sebi! Iskrenost i realnost naša je vrlina! Ne posustajemo i ne odustajemo od svojih ciljeva. Bend koji nije zaboravio smisao R’n’R muzike.

Koje teme najčešće pokrivate u svojim pjesmama?

One teme koje se nađu u datom trenutku. Stvari koje nas okružuju, nerviraju te trenutke koje smo proživjeli. Politika nam se gadi tako da je ni ne spominjemo.

Da li je moguće povezati vašu muziku sa sloganom Rastok Festa ”Naš most je muzika i dijalog bez granica”? Kako?

Naravno. Uzevši u obzir samo ”muzika bez granica’”, to govori mnogo što nas veže za Rastok fest. Jer izgleda da nam je muzika jedino rješenje za sprečavanje stresa.

Šta mislite o Rastok Festu i vaša očekivanja od Rastok Festa?

Stvarno dobar fest i moramo istaknuti da imate profesionalan tim. U narednim godinama očekujemo ekspanziju festivala, jer ste na tom putu. Držimo Vam fige i nadamo se saradnji narednih godina. Takodje nam je drago sto smo dobili poziv za učešće ove godine, jer nam mnogo znači.

Poruka za mlade ljude.

Nikad ne odustajte od svoje ideje! Budite ono što jeste, jer ovaj život živite za sebe. Imajte stav pa makar bio i pogrešan.

Armin

July 25th, 2015

Komentari su zatvoreni.