Najave

NOVA GENERACIJA LJUDI

NOVA GENERACIJA LJUDI

Kontaktirali smo bend Bolesna Štenad iz Beograda, koji nastupa 7. augusta na XIII Rastok Festu. Otkrili su nam neke zaista mudre misli. U toku intervjua aritmija srca je doživjela vrhunac, pozitivne vibracije su bile nesagledive.

Kako biste u 3 rečenice najbolje opisali vaš bend, i na taj način promovisali sebe kao goste Rastok Festa?

Svi u bendu smo izuzetno lepi i imamo novi album.

Gitarista Kiza je seljak.

Jel može pivo? Može!

Koje teme najčešće pokrivate u svojim pjesmama?

To su neke nazovimo ih socijalne teme koje nas pogađaju na svim nivoima, uglavnom nam vređaju inteligenciju, bar ovo malo što nam je od nje ostalo!

Da li je moguće povezati vašu muziku sa sloganom Rastok Festa ”Naš most je muzika i dijalog bez granica”? Kako?

Dijalog bez granica podrazumeva nekad reći ljudima ono što ne vole da čuju, mi se trudimo da to umotamo u humor da bi publika lakše prihvatila. Za muzičare i istinske umetnike ne postoje granice i svako naše putovanje je most, dolazimo da se družimo i širimo dobre vibracije, odlazimo bogatiji za nova prijateljstva i iskustva! Kad bi svi bar kao muzičari mogli bar na jednu turneju, gde bi nam bio kraj, pogotovo matorci koji samo šire mržnju i lupaju gluposti!! Tako da je  slogan Rastok Festa totalno na mestu!!

Šta mislite o Rastok Festu i vaša očekivanja od Rastok Festa?

Za svaku pohvalu je kad nešto poput ovog festivala potraje i opstane, a pritom se ne gleda samo kako zaraditi nego se zaista promovišu bendovi kojima je to potrebno, ujedno se mladi iz celog regiona upoznaju, druže i tu se stvara nova generacija ljudi koji će se međusobno voleti!! Očekujemo druženje i dobru muziku!

Poruka za mlade ljude?

Ne slušajte matorce!! Dođite na Rastok da slušate Bolesnu Štenad! :)

Armin

July 20th, 2015

Komentari su zatvoreni.