Novosti

Pero Defformero učesnik Rastok Festa

Pero Defformero učesnik Rastok Festa

Jedan od najpoznatijih srbijanskih bendova, prepoznatljiv po svom jedinstvenom stilu, Pero Defformero, stiže u Jelah 8.8.2015. godine kao gost Rastok Festa.

Kombinujući turbo-folk i progresivni metal postali su interesantni i praćeni u svijetu muzike. Saša Friš, Goran Biševac, Srđan Golubica i Vihor Ristić, zvani jednim imenom Pero Defformero priuštit će vam nezoboravnu večer uz hitove „Gastarbajter“, „Metal sviraću“, „Došli smo do kraja“, „Volim te“ i mnoge druge zanimljive muzičke sadržaje koji samo oni mogu donijeti na scenu.

Rastok Fest pored toga što omogućava mladim ljudima da budu dio kulturnih promjena i promotori demokratskih procesa, mira, tolerancije, volonterizma, neformalnog obrazovanja i ljudskih prava, i ovoga puta na scenu dovodi zvijezde muzičkog neba.

Stoga, posjetite Rastok Fest 07. i 08.8.2015. godine i budite dio kulturnog napretka kako naše općine tako i cijele Bosne i Hercegovine, a organizator Rastok Festa će se pobrinuti za neograničenu zabavu uz dobre bendove i drage goste.

Enida Spahić Mulabdić

Armin

May 6th, 2015

Komentari su zatvoreni.