Novosti

POZIV ZA VOLONTIRANJE / 15. RASTOK FEST

POZIV ZA VOLONTIRANJE / 15. RASTOK FEST

Jedinstvena organizacija mladih (JOM) Jelah raspisuje konkurs za volontiranje na 15. Rastok Fest-u, za mlade ljude iz Bosne i Hercegovine, koji žele da steknu nova iskustva i vještine, nova poznanstva, da se odlično zabave i druže i da postanu dio tima volontera/ki ovogodišnjeg Rastok Fest-a.

Kao i četrnaest godina unazad, volonteri/ke su imali jako važnu ulogu u samoj organizaciji Rastok Fest-a, razvoju omladinskog aktivizma te promociji osnovnih vrijednosti urbane kulture življenja i uzajamnog razumijevanja među ljudima bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku, etničku ili bilo koju drugu pripadnost koju Rastok Fest zagovara.

Uslovi za volontiranje su da je kandidat/kinja prije svega punoljetan/na osoba, da posjeduje sposobnost rada u multietničkom okruženju, inicijativu i dobru volju, predanost u radu te da je tolerantan/na i otvoren/a za saradnju i komunikaciju.

Da bi ste postali volonter/ka ovogodišnjeg Rastok Fest-a, morate da popunite prijavu (na kraku teksta) za volontiranje i posaljete porukom u inbox:
www.facebook.com/Rastok.Fest.Jelah

Broj mjesta je ograničen, do max. 10 volontera/ki, zato požurite, prijavite se i budio dio ovogodisnjeg festivala!

Rok za apliciranje je 01.08.2017. godine, nakon čega će svi prijavljeni kandidati/kinje biti obaviješteni o rezultatima konkursa, a izabrani biti kontaktirani i upoznati o detaljima angažmana i tačnim opisom dužnosti i odgovornosti. Rezultati će biti objavljeni 02.08.2017. godine na zvaničnoj web stranici Rastok Festa, kako bi se izabrani volonteri/ke mogli organizovati i planirati vrijeme.

Volontiranje će trajati od 04. do 06.08.2017. godine,a podrazumijeva podršku u tehničkoj pripremi i realizaciji, kao i učešće na sastanaku volontera i Rastok tima (prezentacija programa i raspodjela obaveza i odgovornosti).

Izabranim volonterima/kama će biti osigurani putni troškovi, hrana i osvježenje, smještaj i svi ostali potrebni resursi i podrška za nesmetano obavljanje volonterskih dužnosti.

Detaljne informacije o svim sadržajima/aktivnostima 15. Rastok Fest-a možete pronaći/dobiti putem:

E: info@rastok.ba
W: www.rastok.ba
Mob: 061 647 789

Armin

July 27th, 2017

Komentari su zatvoreni.