Novosti

XII RASTOK FEST

XII RASTOK FEST

Nakon prilično dugo otvorenog javnog poziva za prijavu neafirmisanih bendova za nastup na XII Rastok Fest muzičkoj večeri kao i procesa selekcije 6 od 60 prijavljenih bendova, posebna komisija za izbor bendova je izabrala 12 bendova i zatim omogućila široj publici da glasa i aktivno učestvuje u izboru ovogodišnjih bendova.

Od ukupnog broja prijavljenih bendova ipak je izabrano 5 bendova koji su nastupili i to FUTAVCI iz Sarajeva, SNB (SkupljeniNaBrznu) iz Novog Sada, Srbija, zatim CONTUSIO iz Tuzle, SOUL RADIO iz Karlovca, Hrvatska i KARMA GURU iz Tuzle. Preko 500 posjetitelja je, na platou sportskog poligona Osnovne škole ”1. mart” u Jelahu, uveličalo ovogodišnji Rastok Fest i imalo je priliku da sluša i uživa u zvukovima rocka, punka, metala i bluesa.

Ono što je bilo specifično za ovogodišnji Rastok Fest i nadamo se da će to biti i narednih godina praksa, je besplatan ulaz za sve posjetitelje. Narednu godinu organizatori Rastok Festa planiraju organizovati dvije muzičke večeri na kojima će osim novih demo bendova nadamo se nastupati i neka poznata imena alternativne i urbane muzičke scene.

Galerija

Armin

August 17th, 2014

Komentari su zatvoreni.