Novosti

ZATVOREN KONKURS ZA PRIJAVE BENDOVA NA XIII RASTOK FEST

ZATVOREN KONKURS ZA PRIJAVE BENDOVA NA XIII RASTOK FEST

U cilju što bolje organizacije Rastok Festa koji se ove godine održava 13. put, napravljen je još jedan korak naprijed. Naime, nakon što se za Rastok Fest prijavilo 90 bendova iz šest zemalja EX YU, prvog maja je zatvoren Javni poziv za prijavu neafirmisanih bendova.

Velikim brojem prijava, ove godine je dokazano da je Rastok Fest zaista most muzike i dijaloga bez granica. Za sve ljubitelje dobre muzike i ritma bit će ponuđen zanimljiv muzički i kulturni sadržaj.

Idući dalje ka cilju, uslijedit će selekcija neafirmisanih bendova, gdje će od ukupnog broja prijavljenih, komisija Rastok Festa odabrati 20 neafirmisanih bendova (do 10. maja). Potom će uslijediti glasanje javnosti putem online ankete (do 24. maja), nakon čega će komisija izabrati osam do deset bendova koji će nastupati na XIII Rastok Festu (do 1. juna), te na službenim internet stranicama objaviti zvanični line up ovogodišnjeg XIII Rastok Festa.

Zanimljivo je da će organizator Rastok Festa ove godine bendovima koji su bili dio online glasanja pružiti mogućnost da učestvuju na Rastok Promo koncertima, te će na taj način imati priliku da budu predstavljeni javnosti.

Napominjemo da će uskoro će biti objavljena online anketa u kojoj ćete moći glasati za vašeg favorita.

/Enida Spahić Mulabdić

Armin

May 4th, 2015

Komentari su zatvoreni.