Najave

ŽIVOT BEZ UKRASNOG PAPIRA

ŽIVOT BEZ UKRASNOG PAPIRA

 

Donosimo Vam kratku priču o dobrom i jakom bendu iz Beograda, u pitanju su Vrane Kamene, koji vole da besomučno kljucaju i kotrljaju BES da preraste u MIR i bolje sutra.

Kako biste u 3 rečenice najbolje opisali vaš bend, i na taj način promovisali sebe kao goste Rastok Festa?

To bi moglo stati i u tri reči ”Bunt, Energija, Snaga”.

Koje teme najčešće pokrivate u svojim pjesmama?

Život i sve što se tiče njega i to bez ukrasnog papira. Priče, mesta, situacije, sve ono što nas lomi ili pak tera da idemo dalje. Mi sviramo život i život svira kroz nas, nema tu laži, nema tu prevare.

Da li je moguće povezati vašu muziku sa sloganom Rastok Festa ”Naš most je muzika i dijalog bez granica”? Kako?

Naravno da je moguće. Načelno svi mi imamo iste probleme bez obzira odakle smo. Mladi ljudi se u današnjem svetu besomučno bore za neko svoje mesto pod suncem i pritiskaju ih iste stvari. Muzika je univerzalni jezik koji dopire do svakog, a ključ razumevanja je da shvatimo da mi nemamo nikog osim jedni druge i da samo zajedno možemo ostvariti to neko ”bolje sutra” kom se nadamo.

Šta mislite o Rastok Festu i vaša očekivanja od Rastok Festa?

Mislimo da je sjajna ideja spajati ljude putem muzike i samim tim samo možemo imati dobro mišljenje o ovom što vi upravo radite. Očekujemo otvorenost, zezanje i sjajnu atmosferu. Vi samo spremite dobru volju i ocrtajte osmeh na srce, a mi  ćemo se svakako pobrinuti da vam donesemo dobre vibracije.

Poruka za mlade ljude.

Danas je jako teško ostati svoj i ne uroniti u sivilo oko sebe. Niste sami na ovom svetu i potrebno je jako malo pa da provalite da postoje i drugi nalik vama sa istom voljom, istom snagom da guraju dalje. Potrebno je samo dobro otvoriti oči i ostati dosledan sebi.

Slušaj dobro – Slušaj jako!

Armin

July 22nd, 2015

Komentari su zatvoreni.